-
یاد خدا آرامش بخش قلب هاست
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 11:59
سلام
-
آش آلو قرمز
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 11:58
آش آلو قرمز مواد لازم : سبزی آش یک کیلوگرم گوشت چرخ کرده 300 گرم آلو قرمز 500 گرم پیاز متوسط چهار عدد لوبیا قرمز و عدس و بلغور گندم و برنج هرکدام یک پیمانه نعنا خشک دوقاشق سوپخوری نمک، فلفل و روغن به میزان لازم طرز تهیه : دو عدد از پیازها را پس از خرد کردن داخل قابلمهای به همراه روغن تفت میدهیم. سپس گوشت چرخ کرده را...
-
آش گندم
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 11:58
طرز تهیه آش گندم مواد لازم برای اسفناج 2 کیلو گرم نخود 120 گرم لوبیا سفید 120 گرم عدس 120 گرم باقلا 120 گرم پیاز 5 عدد گندم 250 گرم روغن 200 گرم فلفل قدری نمک قدری روش تهیه :این آش مطبوع است و مواد آن با سایر آش ها فرق دارد. نکته حساس برای تهیه این آش آنست که حبوبات و گندم آن قبلا خیس شده و کاملا پخته شود تا لعاب...
-
آش حلیم
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 11:58
حلیم گوشت گندم 300 گرم . گوشت 300 گرم . پیاز 1 عدد . زردچوبه نصف قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری . روغن یا کره مقدار لازم . آب 10 لیوان . شکر و دارچین مقدار لازم اماده کردن گندم برای حلیم : اغلب برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده استفاده میکنند اما اگر گندم بدون پوست کنده در دسترس ندارید میتوانید گندم با پوست استفاده...
-
آش جو
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 11:58
مواد لازم : برای6 الی 8 نفر جو 150 گرم سبزی آش 1 کیلو نخود نصف استکان گوشت 0/5 کیلو عدس 1 استکان لوبیا سفید نصف استکان برنج نصف استکان پیاز 2 عدد کشک به میزان کافی نمک به میزان کافی فلفل به میزان کافی زرد چوبه به میزان کافی طرز تهیه : حبوبات را از شب پیش خیس و چند بار آبشان را عوض کنید . سبزی را خرد کنید . گوشت را خرد...
-
آش شله قلمکار
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 11:58
مواد لازم برای 6-8 نفر : نخود و لوبیا چیتی —————————- روی هم 5/1 لیوان بلغور گندم————————————- 1 لیوان لوبیا قرمز ————————————- 1 استکان عدس —————————————– 1 استکان برنج ——————————————- نصف استکان پیاز داغ —————————————- 2 لیوان پیاز برای پختن گوشت ———————— 2 عدد متوسط گوشت با استخوان ————————— 1 کیلو گرم سبزی آش...
-
آش دوغ محلی مازنی ها
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 11:57
آش دوغ محلی غذای مورد علاقه مازنی ها درتابستان مواد لازم: دوغ 3لیتر آب 1لیتر برگ و ساقه ی چغندر سفید باقلا خشک یا تازه گشنیز نعناع برنج نیم دانه 2 پیمانه سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم **** دستور تهیه: ابتدا باقلا خشک بعد از آنکه خیس داده شد جداگانه می پزیم. برگ وساقه چغندر رابعد ازتمیز کردن خرد می کنیم و 5 دقیقه روی...
-
آش غوره
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 11:57
تهیهی آش غوره دو اش غوره هم خیلی خوشمزه است و هم تا حدودیترش مزه؛ پس اگر شما هم مثل من طرفدار یک آش خوشمزه و ترش هستید دست به کار شوید . روش تهیهی آش غوره دو مواد اولیه : برنج و گوشت چرخکرده هر کدام 300 گرم عدس 150 گرم غوره 500 گرم سبزی آش یک و نیم کیلوگرم نعنا یک قاشق سوپخوری آب قلم چهار پیمانه پیاز دو عدد...
-
آش ترخینه دوغ اراک
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 11:57
طرز تهیه آش ترخینه دوغ توضیحات : آش ترخینه دوغ " href="http://cooking.akairan.com/ashpazi/dizi-abgosht/9885.html"> آش ترخینه دوغ یکی از غذاهای محلی شهر اراک است ترخینه دوغ را میتوانید از فروشگاها تهیه کنید . ترخینه در واقع گندم پخته شده با دوغ می باشد. این آش بسیار لذیذ و مقوی می باشد و تهیه آن بسیار ساده است . مواد...
-
آش دوغ اردبیل
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 11:57
اگر از ماست پاستوریزه استفاده میکنید، در صورت دسترسی کمی کره محلی به آش اضافه کنید تا طعم آن خوشمزهتر شود.اگر برگ سیر در دسترس دارید به سبزیجات این آش اضافه کنید تا طعم آن بهشتی شود, در مناطق اردبیل و سرعین سیر خام را له کرده و همراه آش سرو می کنند تا کسانی که دوست دارند با آش خود مخلوط کنند. برخی به سبزیجات این آش...
-
آش شله زرد
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 11:57
شله زرد مواد لازم : برای چهار ظرف برنج 2 لیوان شکر 4 لیوان گلاب 1 لیوان کره 5 تا 6 قاشق سوپخوری خلال بادام سه چهارم لیوان زعفران و هل به اندازه ی لازم دارچین برای تزیین به اندازه ی لازم آب سرد 14 تا 16 لیوان طرز تهیه : برنج را قبل از استفاده حتما خوب با آب گرم شستشو بدهید و چند بار آب آنرا خالی کنید، پس از آن روی آن...
-
آش حلیم بوقلمون
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 11:57
طرز تهیه حلیم بوقلمون در منزل مواد لازم : گندم خورد شده یا گندم معمولی (توضیح میدهم 400 گرم گوشت سردست (بعضی بوقلمون هم استفاده میکنند 400 گرم پیاز 1 عدد زردچوبه نیم قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری روغن یا کره به مقدار نیاز آب سرد تقریبا 1.5 لیتر شکر، دارچین و روغن به اندازه دلخواه طرز تهیه : گندم را معمولا باید...
-
آش همدان
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:04
آش برنج همدانی ها سرمای زمستانهای همدان، سرمای معروفی است. در آن هوای سرد، تهیه و مصرف انواع آشها و غذاهایی که در برابر سرما به حفظ سلامت کمک کند، از سنتهای دیرینه این شهر است. اگر سرما خوردهاید، این آش را امتحان کنید آش برنج با استفاده از مواد غذایی سادهای شامل گروههای مختلف غذایی تهیه می شود. هضم ساده، وجود...
-
آش های استان مرکزی
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:04
آشهای محلی استان مرکزی آش جو ترخینه جو ) ) از آشهای مرسوم، یکی آش جو است که با کمی تغییر در بیشتر شهرستانهای استان تهیه می شود. مواد اصلی آن جو به صورت پوست کنده یا نیم کوب یا بلغور آن است و حبوبات که شامل نخود ، لوبیا و عدس است. در بعضی مناطق سبزی هم دارد که شامل تره، جعفری، اسفناج، گشنیز و شوید است و به دلخواه،...
-
آش های استان یزد
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:04
آشهای محلی استان یزد آش رشته (شولی ): منحصر به فردترین نوع آش در استان یزد است که بر دو نوع است : شولی ساده که در فصل زمستان بیشتر پخته می شود و در آن ماش پخته، اسفناج، چغندر، شوید و گاه شلغم و کدو زرد می ریزند. بعد از پخته شدن مواد فوق، آرد گندم را در آب سرد حل کرده و در آن می ریزند و پیاز داغ به آن اضافه می...
-
انواع آش استان گلستان
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:04
آش های استان گلستان هلی آش برای تهیه این آش ابتدا نخود و لوبیا را می پزند. سپس آب آن را بیشتر کرده و سبزی و برنج را داخل آن می ریزند . بعد از آن که کمی پخته شد، بر حسب سلیقه شخصی کمی کدو به آن اضافه می کنند. پس از آن گوجه سبز (هلی) و کمی شکر داخل آن می ریزند. بعد از اینکه آش جا افتاد، به آن پیاز داغ اضافه می...
-
کال کباب (غذای شمالی )
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:04
کال کباب )غذای شمالی ) کال کباب یک غذای اشتها آور شمالی است که از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست میشود . کال کباب را با کته و ماهى شور سرو میکنند. بعضیها هم از آن به جای ترشى در کنار سایر غذاها استفاده میکنند . اگر بخواهید این غذا را برای دو نفر درست کنید؛ باید به شرح زیر عمل کنید مواد لازم :...
-
کباب بره فرانسوی
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:04
کباب بره فرانسوی موادلازم جهت (۶-۷ نفر شانه یا ران بره ای ۱کیلو پیازچهار قاچ ۲عدد سیب زمینی ۱کیلو گوجه فرنگی سفت جهار قاچ ۲-۳ عدد فلفل دلمه ای سبز خورد کرده ۲عدد سبزی خشک مخلوط ۱قاشق غذاخوری کره فرانسوی ۴-۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۳-۴ قاشق غذاخوری مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن به میزان دلخواه نمک، فلفل به میزان لازم...
-
دنده کباب کردستان
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:04
دنده کباب کردستان مواد لازم برای 4 نفر : دنده ی گوسفندی: یک کیلوگرم پیاز: 2 عدد ، ریز خرد شده سیر: یک حبه ، پوست کنده فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری سماق: یک و نیم قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی: نصف قاشق سوپخوری روغن زیتون: 3 قاشق سوپخوری مواد لازم برای دورچین : نان داغ: به مقدار نیاز پیاز: به مقدار نیاز ، حلقه شده...
-
کباب گوشت و کنجد
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:04
کباب گوشت و کنجد مواد لازم کباب گوشت و کنجد : کنجد خام ۴/۱ پیمانه (۲۰ گرم ) سویاسس ۳/۱ پیمانه (۵۳ میلی لیتر ) شکر ۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم ) سرکه یا آب لیموترش ۴/۱ پیمانه (۴۰ میلی لیتر ) روغن زیتون ۲/۱ پیمانه (۷۵میلی لیتر ) نمک و فلفل به مقدار لازم سیر (کوبیده ) ۲ حبه (۱۰ گرم ) فیله گوشت گوساله ۶۰۰ گرم کلم سفید و...
-
کباب کوبیده قالبی
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:03
طرز تهیه کباب کوبیده قالبی آماده سازی : 120 دقیقه پخت : 60 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر : گوشت گوسفندی 500 گرم * گوشت گوساله 500 گرم پیاز رنده ریز شده و آب گرفته شده 2 عدد نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم زعفران به میزان لازم( در صورت تمایل * گوشت گوساله ترجیحا این گوشت از قلوه گاه یا گوشت...
-
شیشلیک
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:03
طرز تهیه شیشلیک شیشلیک واژه ای ترکی است و تقریبا می شود آن را در منو غذای اکثر رستورانهای خارجی پیدا کرد البته هرگز شیشلیکی مثل شیشلیک های ایرانی با آن سیخ های بزرگ را توقع نداشته باشید ... مواد لازم گوشت راسته گوساله 1500 گرم دنبه 150 گرم کره 250 گرم پیاز 3 عدد روغن زیتون 1 فنجان گوجه فرنگی 6 عدد فلفل قدری طرز تهیه...
-
کباب بره
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:03
کباب بره جعفری و ریحان و آویشن و روغن زیتون و نمک و فلفل رو بریزین تو خرد کن و خرد کنین . بادام را هم جداگانه خرد کنید خیلی زیر نکنید که زیر دندان .... مواد لازم قارچ برگ جعفری و ریحان آویشن نمک و فلفل روغن زیتون بادام پوست گرفته طرز تهیه : جعفری و ریحان و آویشن و روغن زیتون و نمک و فلفل رو بریزین تو خرد کن و خرد...
-
کباب فسنجانی
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:02
طرز تهیه کباب فسنجانی کباب فسنجانی یکی از کباب های خوش طعم و طرز تهیه آن بسیار آسان است. این غذا را هم با برنج و یا هم با نان می توان سرو نمود . غذای لذیذی است امتحان کنید . مواد لازم : گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ : 600 گرم پیاز : 1 عدد متوسط گردو آسیاب شده : 200 - 300 گرم رب انار : یک فنجان سر پر نمک ,فلفل ,...
-
کباب بختیاری با ماهی
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:02
کباب بختیاری با ماهی مواد لازم برای برای چهار نفر فیله ماهی 1 کیلوگرم دنبه گوسفند 250 گرم پیاز خلال شده 500گرم زعفران دم شده یک چهارم پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم آبلیمو یک چهارم پیمانه طرز تهیه : ماهی فیله شده را به طول 6 cm و قطر cm 3 برش بزنید. پیاز، زعفران، نمک، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید. دنبه ها را به...
-
کباب بختیاری حلزونی
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:01
طرز تهیه کباب بختیاری حلزونی طرز تهیه کباب بختیاری حلزونی کباب بختیاری یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی است، که برای تهیه آن از راسته گوسفندی یا فیله گوساله، و سینه مرغ استفاده میشود. برحسب سلیقه میتوان بجای سینه مرغ از فیله ماهی استفاده کرد . مواد لازم فیله مرغ 5 عدد * نمک و فلفل به مقدار لازم * زعفران 2/1 قاشق...
-
کباب ترش گیلان
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:00
کباب ترش گیلان ) کباب ترش گرم گوشت گوسفند یا گوساله 500. گرم گردوی چرخ شده 100 رب انار 3قاشق غذاخوری . عدد پیاز 1 . حبه سیر 2 . روغن زیتون یا مایع 1/2 لیوان جعفری.گشنیز.مرزه.ترخون 3 قاشق خرد شده . نمک.فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : درون کاسه ای روغن ، پیاز و سیر رنده شده ، سبزیجات ریز خرد شده ، گردوی چرخ شده ، فلفل و...
-
ماهی آزاد کبابی
چهارشنبه 20 فروردین 1393 12:00
ماهی آزاد کبابی مواد لازم برای آب لیمو ترش تازه 1 عدد روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری پیازچه و شبت خرد شده 3 قاشق سوپخوری زعفران (ساییده حل شده در آب جوش) 2/1 قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم ماهی آزاد برش داده 4 تکه طرز تهیه : آب لیمو, روغن زیتون, پیازچه و شبت , زعفران , نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط نمایید . برشهای...
-
کباب ماهی باکره وگوجه فرنگی
چهارشنبه 20 فروردین 1393 11:57
کباب ماهی با کره و گوجه فرنگی مواد لازم برای سس ریحان, گوجه فرنگی کره نرم شده 50 گرم ریحان تازه خرد شده 1 قاشق سوپخوری آب لیمو 2 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری خردل 2/1 قاشق چایخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل (از هر کدام) مقداری مواد لازم فیله ماهی سفید 750 گرم نمک و فلفل (از هر کدام ) 4/1 قاشق چایخوری...
-
کباب ماهی فیله پراز مرکبات
چهارشنبه 20 فروردین 1393 11:50
کباب ماهی فیله پر از مرکبات مواد لازم لیمو ترش سبز و زرد(از هر کدام) 1عدد پرتقال 2 عدد فیله ماهی آزاد 2 عدد آویشن تازه یا پودر آویشن 1 قاشق سوپخوری دانه های فلفل درسته 1 قاشق سوپخوری نیمکوب روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری نمک به میزان لازم طرز تهیه : مرکبات را از وسط دو نیم کنید. نیمی را نگه داشته و نیم دیگر را حلقه حلقه می...